Campaniile şi Promoţiile PRIMA

testează-ți GRATUIT sănătatea

testări GRATUITETestări medicale GRATUITE pentru pacienții fideli, efectuate cu aparatură multifuncțională profesională. Program desfășurat în toate Farmaciile PRIMA Craiova - Băilești - Filiași, Dolj.

 

Termeni și Condiții de participare

1. Programul se desfășoară pe baza unei broșuri-cupon distribuite gratuit în toate Farmaciile PRIMA sau diverse cabinete medicale din județul Dolj, către orice pacient/client.

testări GRATUITE

2. Broșura trebuie completată cu datele personale ale pacientului/clientului și, preferabil, cu datele medicale orientative ale acestuia (Medic curant, Diagnostic, Recomandare medicală).

3. Broșura atestă fidelitatea pacientului/clientului PRIMA, în baza căreia va beneficia de testări medicale GRATUITE. Astfel, în interiorul broșurii există 20 de căsuțe-blank care vor fi ștampilate progresiv de către Farmacist, câte una la fiecare vizită în oricare din Farmaciile PRIMA. Prin urmare, la pragul de 5, 10, 15 sau 20 de ștampile se oferă GRATUIT testări medicale, după cum urmează.

  5 vizite: glicemie / colesterol / trigliceride

  10 vizite: (glicemie + colesterol) sau (glicemie + trigliceride)

  15 vizite: (glic. + col. + trigliceride) sau (glic. + col. + hemoglobină)

  20 vizite: trigliceride + colesterol + glicemie + hemoglobină

testări GRATUITE

4. O vizită (ștampilă-căsuță) reprezintă fiecare bon fiscal de minim 50 RON sau rețetă ridicată din Farmaciile PRIMA. Fiecare ștampilă astfel obținută va fi însoțită de bonul de casă aferent, prin capsarea acestuia de către Farmacist în interiorul/exteriorul broșurii-cupon. Păstrați bonurile (capsate) pentru autentificare!

5. Vizitele nu se cumulează pentru o a doua testare gratuită ș.a. De exemplu, când pacientul/clientul a adunat 5 ștampile poate efectua, dacă dorește, primul prag de testări GRATUITE. Broșura, împreună cu bonurile fiscale aferente, va fi din acel moment anulată de către Farmacist și va fi oprită pentru justificarea internă (utilizarea reactivilor necesari pentru efectuarea testărilor). Clientul/pacientul va primi o broșură-cupon nouă pentru colectarea de noi ștampile necesare următorului prag de testări medicale GRATUITE, a oricăruia altul sau pentru o eventuală repetare. Rămâne la alegerea dvs. la ce prag vă opriți sau puteți consulta medicul curant cu privire la testările medicale care v-ar fi benefice.

6. Broșura-cupon e transmisibilă și valabilă în oricare Farmacie PRIMA.

7. Când v-ați decis să efectuați unul din pragurile de testări medicale GRATUITE, întrunind numărul necesar de ștampile, vă rugăm să stabiliți o programare la una din Farmaciile PRIMA (la alegere). Adresele și contactele PRIMA se regăsesc pe spatele broșurii.

 

Organizatorul Programului testează-ți gratuit sănătatea este Lanțul Farmaceutic PRIMA opțiune pentru sănătate Craiova - Dolj, prin Grupul de Societăți PRIMA, întrunind condițiile de Operator de Date cu Caracter Personal: S.C. PRIMAMEDEX LOGISTIC S.R.L., S.C. PRIMA SANTE FARM S.R.L., S.C. PRIMA SANTE MEDICAL S.R.L., S.C. M&G FARM S.R.L., S.C. URANIA FARM S.R.L., S.C. PRIMA WAREHOUSE S.R.L.

© 2014/2015 www.farmaciaPRIMA.ro

www.facebook.com/farmaciaPRIMA.ro

office@farmaciaprima.ro | pr@farmaciaprima.ro

0351 800122

GALERIE MEDIA
Albume Foto

REȚELE SOCIALE

Copyright © 2018 Farmacia PRIMA
Developed by FASTWEB Romania