Campaniile şi Promoţiile PRIMA

-30% la produse pentru imunitate

* Cumpără un produs de răceală și gripă din Farmaciile PRIMA și ai 30% REDUCERE la produse pentru imunitate, conform Regulament.

 

1. Organizatorul campaniei

Farmaciile PRIMA. Prezenta informare o puteţi găsi şi pe www.farmaciaprima.ro.

2. Perioada campaniei

Decembrie 2016, în limita stocului disponibil, în Farmaciile PRIMA.

3. Mecanismul campaniei

La achiziționarea oricăruia din produsele INFLUBENE 1000 MG, INFLUBENE 500 MG sau TEDOLFEN 12 CPR beneficiați de 30% REDUCERE la oricare din produsele: ALEVIA VITAMINA C, PROPOSEPT M, IMUNOTUS, PROPOLIS C sau BATISTE NAZALE REDOXON.

4. Detalii

Reducerile din cadrul acestei campanii sunt valabaile pentru deținătorii cardului de fidelitate al Farmaciilor PRIMA, în limita stocului disponibil. Cardul de fidelitate se emite gratuit la cererea tuturor clienţilor interesaţi. Produsele din această promoție nu se cumulează cu alte promoții aflate în derulare sau cu beneficiile cardului de fidelitate. Unele promoţii se pot prelungi la iniţiativa Organizatorului. Preţurile sunt exprimate în lei şi includ TVA. Reducerile aplicate sunt incluse în preţurile finale afişate. Preţul final plătit de cumpărător nu poate scădea sub preţul de achiziție. Reducerea se aplică numai dacă ambele produse se găsesc pe același bon fiscal. Imaginile produselor/pachetelor promoţionale sunt cu titlu de prezentare, iar fotografiile produselor nu creează obligaţii contractuale. Aceste produse sunt suplimente alimentare şi nu înlocuiesc o alimentaţie echilibrată şi variată. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestaţii neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Mai multe detalii, în Farmacii.

 

✓ Farmaciile PRIMA = idei pentru sănătate

Lanț Farmaceutic Craiova - Dolj

www.farmaciaprima.ro

GALERIE MEDIA
Albume Foto

REȚELE SOCIALE

Copyright © 2018 Farmacia PRIMA
Developed by FASTWEB Romania